torsdag 19 juli 2012

Vem ska man tro på

Varför har vi folk som jobbar med att sia om vädret... DET STÄMMER ALDRIG med vad de står och säger i tv-rutan. Nu har de börjat helgardera sig och säger... "solchanser och risk för nederbörd".

Igår... skulle det regna hela dagen, med inslag av åska. Därför började vi hemma... i strålande SOL med att klippa häcken.







... eller vi och vi... T klippte och jag fixade inomhus. DET SKULLE JUH REGNA. Vi fick låna häcksaxa av mina föräldrar... MED LÅNG SLADD... den kommer tillbaka till dem 23 cm kortare och vi upptäckte att vår jordfelsbrytare fungerar utmärkt.

Att klippa häck är socialt... T hängde över häcken... och pratade med husgrannarna (vi har också garagegrannar. Det beror på hur parhusen sitter ihop) och fick reda på att de hade grillad korv till lunch. Gott... man ska ALDRIG förakta en god korv.




Jaha... solen sken som en tok och vem har lust att knacka klinker då... INTE VI... Däför packade vi kylväskan, vertygen och Snyggingen i bilen och for till Paradiset.

Vi fick MASSOR gjort.




Men det kräven en godisburk... Nu är den tom... Måsta fylla på. I Paradiset går det INTE att jobba utan godis och det går i stort sett bra med vilket godis som helst... bara det finns.




Jag spärrgrundade några lister. Lika bra... jag vill inte se gula kådafläckar i listerna om några år.











Undrar vad som händer idag... Enligt väderfolket som siat, ska det bli ÖSREGN i stort sett HELA dagen... Ska vi tro på det...

Må gott... DET gör jag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...