tisdag 24 juli 2012

Nu får jag hålla mig


JISSES vilken värme OCH blåst. Luftfuktigheten är så hög att tvätten inte torkar... Notera dock att jag INTE klagar, jag bara konstaterar. Jag är nöjd med värmen, men INTE med att det blåser 21 sekundmeter i byarna. Det gör att  vi inte kan åka till Paradiset och det är dit jag vill. Jag vill sitta på trappen och lösa korsord och dricka min latte.
Nu blev det inte så idag, utan nu har T, flytspacklat klart. Han vill inte ha mig med i det momentet. Lite för liten hall och för stor rumpa misstänker jag. Är nog mest i vägen.

På förmiddagen åkte toastolen ut igen... så när det var dags var jag tvungen att gå över till grannarna och låna deras toa. Vilken himla tur att de var hemma. Nu, när flytspacklet ligger där det ligger och vi inte får gå på det på FYRA... japp... FYRA timmar, så är det bara att hålla sig. För nu är grannarna ute på vift och jag vet inte när de kommer hem.





Har fått "hemmagjord" vitlök av mamma och ikväll ska jag norpa en klyfta och fixa något mumsigt. Har inte bestämt mig för vad.








Idag... har familjens fyrbenta inte gjort många knop. Tanterna gör det aldrig eller sällan, men Snyggingen brukar vara fartig. INTE idag. För varmt och inget bad i Paradiset, men makrill i tomatsås ringlad över maten, DET vill de ha och när en sådan burk öppnas, så vaknar de ur sin koma och lallar ut i köket.

Snyggingen har bandage... det beror på att han legat på betongplattorna och fått ett litet skavsår som han inte kan låta bli när han är inne. Det är INTE någon skada. Vi har haft nog med sådana. (peppar, peppar). Det är TantKarin som står längst fram... hackig och som sonen sa, himla cool. Hon är så nöjd över att inte ha den långa täta pälsen i värmen.


I


Nu... dags för middag. Glömmer det lätt när det händer saker hela tiden... Eller glömmer och glömmer. MAT är inget jag glömmer, men vi har inte hunnit idag. Det är en annan sak.

Må gott... Det gör jag.

4 kommentarer:

  1. De très jolies photos... A chacun son assiette !...

    De gros bisous et si je ne trouve pas un petit moment avant mon départ pour vous faire un coucou, sachez que je serai de retour à la mi-septembre.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bonjour et merci pour que vous pensez que les photos sont belles.
      J'espère que vous l'avez bien. Ont tendance à être à l'intérieur de votre blog et ont un coup d'oeil et vous peindre des images fantastiques.

      Radera
  2. Kramar till Er alla och visst är Karin cool <3

    Norsk gänget <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. *KRAMAR i mängder tillbaka och himla mycket grattis*

      Radera

Kul att Du har lust att skriva några ord...