måndag 30 juli 2012

Varför ha en tjock bok under ratten




Idag... GICK BILEN SÖNDER... TRASIG... skit... eller rättare sagt... Vi vet inte om bilen är trasig. När jag åkte hem från ett köpcentra nära oss... lös det en lampa jag ALDRIG sett lysa förut. Det var något sönder med avgaserna... eller... njä, inte avgaserna utan det som reglerar avgaserna. Klart obra. Kollade den heliga boken i facket under ratten och i den boken stod det... "kör långsamt till närmaste verkstad"... Det står det under ALLA kategorier där det lyser en lampa... så varför vi har en tjock bok i facket under ratten, det vet jag inte. Det skulle räcka med en lapp där det stod... OM något lyser eller blinkar i bilen som INTE brukar göra det... ÅK omedelbart till nämaste verkstad.
Jag var i alla fall himla sur... (läs skitsur och heligt förbannad, ledsen och besviken) när jag kom hem. T, som är en lugn och vänlig (läs BÄST) man ringde en verkstad som i morgon bitti kl. 08.00 ska koppla upp bilskrället mot en dator och se vad som är fel. Nu håller jag alla tummarna att det är fel på lampan och att den lyser i onödan.





Vad gäller bollar... så är det Snyggingens bästa grejor. En hel boll är inte hel mer än 23 sekunder... och ge Snyggingen några minuter så ser bollen ut som bilden ovan.

Nu... ska jag gå och kasta två läderbubbor som Snyggingen gjort trasiga. Har en hel kvar i garaget, så finns det någon vänlig själ där ute i cyberrymden med läderbubbor som han/hon vill bli av med, så är det bara att tippa dem hemma hos oss... De går åt som smör i solsken.

Må gott... Vi ska laga bilen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kul att Du har lust att skriva några ord...