torsdag 26 juli 2012

Välpanerad Dobermann


ÄNTLIGEN GRATTIS till "vår lilla Bruna Böna" som blivit mamma. 11 små ljuvliga valpingar blev det och Snyggingens Böna mår bra (det är inte Snyggingen som är pappa och jag har inte vågat berätta för honom att HANS Böna varit ute och roat sig UTAN honom). Lite illa var det ett tag med den nyblivna modern och en vända till veterinären blev det, men nu mår Bönan bra igen och är hemma hos sin flock. *hoppar och jublar*

JÄTTEMYCKET GRATTIS


Idag kom vi hem efter ett dygn i Paradiset. Vilket ljuvligt dygn. Väderleken, FANTASTISK och vi fick MASSOR gjort med renoveringen.





Nu är tre av fem pinnstolar färdigmålade. Två var mörkblå och tre var smutsgräddgulavita. Nu... högblankt vita.





T har fixat finliret i köksdelen... Sådant som ALDRIG syns, men som gör det lilla extra. T skrattar när han inser vad det är han håller på med... han som bara hade 2:a i trä- och metallslöjd.










Snyggingen då... Sovit... ätit... sovit... vilat... badat... sovit... badat... vilat... badat... ätit... skällt på närgångna fåglar, badat... sovit... ätit... badat...vilat... han har haft det himla bra.
















Gissa vad... *pekar på bilden nedanför*





Japp... rätt... VÄLPANERAD DOBERMANN. Det är inte att leka med. Jag lovar. Skitig och ingrodd. Varje gång Snyggingen badat och det är väl ca 45 gånger på en dag när vi är i Paradiset, går han upp på land och rullar sig. Detta fastnar jättebra och det blir lager på lager som inte är det lättaste att få bort.






Nu ligger Snyggingen, ren, fin och nyduschad och snarkar HÖGT. Han är mätt och belåten och ligger i sin bädd nedanför soffan.


Må gott... DET gör jag.




2 kommentarer:

  1. Nämen åhh, små dobbisar - finns det något sötare? Skall ni kanske ha en lite vovve till? ;)

    Vi hörde aldrig av oss när vi åkte hem, min mamma blev hastigt sjuk och låg på sjukhus så det får bli att vi kommer och hälsar på er en annan gång.

    Ha en bra dag min vän ♥

    SvaraRadera
  2. Hejsan Carina... Äm... fler dobbisar... JAG VILL, men T... njääää. Jag jobbar på det. *Flinar*

    Trist att Din mamma blev sjuk. Hoppas hon mår bättre nu. Å vi tar den där fikan en annan gång, när Zita inte gjort sig så där löööööpsnygg och Din mamma inte ligger på sjukstugan.

    *KRAMAR om`na'

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...