onsdag 4 juli 2012

För "lite drag"


Idag... ska det bli 23 grader varmt *hoppar och jublar* och T har bara tre arbetsdagar (med idag) kvar att jobba innan SEMESTERN.

Sonen... meddelade igår att han ska utomlands. DET vet inte jag om jag gillar. Tydligen så är resan redan bokad och jag är INTE nöjd. Vad är det för fel med att sitta i sin väna moders trädgård och dricka hallonsaft och äta bullar. Va, va, va... Nu snackar vi HEMBAKADE bullar och om man inte kan välja på kardemumma, vanilj eller kanel, så går det bra att trycka i sig en av varje... ELLER fler. Enligt sonen, kan han göra det när han kommer hem från utlandet.
En Ö ska han visst till, med "grabbarna". Jösses... jag kan köra ut honom till Paradiset med hallonsaften och bullarna, men det var visst för "lite drag" där. HUR tänkter sonen DÅ... i Paradiset är det sällan HELT vindstilla och när det blåser är det ALLTID pålandsvind på ena sidan och frånlandsvind på den andra. DET är vad jag kallar drag. Bara för sonen att välja från vilket håll han vill att draget ska komma från. HUR SVÅRT KAN DET VARA?

Hm... ska nog söva ner mig när han åker och be att bli uppväckt när han kommer hem.




Årets första (för oss) kantareller är föresten plockade. Inte var det många och de räcker inte till någon omelett. Nu ligger de på tork och ska sparas i en burk med andra kommande "småskördar". Det är när de STORA skördarna kommer som njutningen blir total på en smörgås eller omelett.

Må gott... Nu ringer jag till anestesiavdelningen för att höra om en veckas nedsövning.

 

5 kommentarer:

  1. Hahahha, skall du köra ut din son till paradiset med lite saft och bullar så han får vara där hela sommaren - du får väl skicka med lite kakor också tycker jag ;-)

    Hoppas du får en skön dag med värme och glädje min vän ♥

    SvaraRadera
    Svar
    1. Himlars... han kan få MAT flera ggr om dagen bara han stannar i Paradiset.

      Hoppas även Du får en fin dag.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  2. Hej!:-)

    Ja, du skriver verkligen så insiktsfullt och med en ständigt närvarande glimt i ögat. Det är faktiskt väldigt roligt att läsa hur du beskriver din relation till det dyrbaraste du har...ditt NU vuxna barn:-) Känner så väl igen det hela, min har visserligen inte flyttat ännu. Fast om fyra veckor flyttar hon till USA för att läsa några år och jag fattar inte hur snabbt tiden går, får lite panik. Om du känna någon i Santa Barbara i soliga Kalifornien som behöver en roommate eller hyr ut en bostad så är det bara att höra av sig, för det är inte lätt att hitta boende som inte kostar en mindre förmögenhet:-) Ha en skön semester och renovera inte varje dag;-)

    Kram från Anna-Karin i Hälsingland

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan Anna-Karin.

      ISSES... några år i USA, då skulle de få lägga in mig och söva ner mig.
      Tyvärr kan jag inte hjälpa Dig. Känner ingen i Santa Barbara. Men ska kasta ut lite krokar.

      *KRAMAR om`na*

      Radera
  3. Ha, ha..ja nedsövning är ju ett alternativ att fundera på...;-)Tack,du får gärna kasta ut krokar:-) Ibland kan det nappa när man minst anar, har jag lärt mig.

    Kram från AK

    SvaraRadera

Kul att Du har lust att skriva några ord...